Het verhaal van Bubbly®BUBBLES en Bopure®

Allergische reacties, jeuk en rode vlekken bij het douchen? Uitslag en jeuk na het gebruiken van een crème? Herken je dit?

Door mijn eigen moeilijke huid en de vele teleurstellingen van zoveel producten, startte ik na mijn studie als cosmetologe mijn onderzoek naar de juiste verzorgingsproducten voor kinderen. Hypoallergene producten op de markt brengen die goed zijn voor een probleemhuid en dus ook voor kinderen met een gezonde huid, werd mijn motto! 

Zo werd  Bubbly®BUBBLES geboren. 

Zodat kinderen kunnen genieten van aantrekkelijke én gezonde producten

Nu, enkele jaren later, houd ik mij ook bezig met de ontwikkeling van hypoallergene verzorgingsproducten voor mensen met kanker en hun specifieke huidproblemen. Hier besteed ik extra aandacht aan ultra milde ingrediënten en werk ik met alternatieve bewaarmiddelen en natuurlijke grondstoffen. Hieruit is mijn gloednieuwe merk Bopure® ontstaan. In volle ontwikkeling!

Het is mijn passie om te blijven zoeken naar oplossingen voor kinderen en volwassenen met een probleemhuid.

Zodat je voelt dat je huid herstelt en straalt! Want daar doe ik het voor!

- Carla

Het Bubbly®BUBBLES en Bopure® team

Carla Bilsen

General Manager

Leigh Van den Acker

Office Manager

Eigen onderzoek en ontwikkeling

Eigen onderzoek en ontwikkeling volgens correcte wettelijke voorschriften. Hierbij maak ik gebruik van een modern uitgerust labo.

Productie

Productie en conditionering in een professioneel Belgisch bedrijf.

Innovatie

Innovatieve productontwikkeling.

Geen bedrog, onwaarheden en valse beloftes

In 2013 heb ik CBCosmetics opgericht nadat ik al verschillende jaren actief ontwikkelingen deed voor uiteenlopende cosmetische en farmaceutische projecten. Hierdoor kon ik een grondige productkennis opbouwen.

Mijn specialisatie gaat nu voornamelijk uit naar werken met extra zuivere grondstoffen, geschikt voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Na de lancering van Bubbly®BUBBLES voor kinderen werd recent Bopure® gelanceerd.

Met respect voor de natuur en niet getest op dieren

Geen enkele van onze producten zijn getest op dieren. Sinds 2004 geldt er in de EU een verbod op dierproeven op cosmetica en sinds 2009 mogen dierproeven ook niet meer op de afzonderlijke ingrediënten gebeuren.

Nu mogen er zelfs geen producten meer verkocht worden die dierproeven hebben ondergaan.

Alle verzorgingsproducten worden in België ontwikkeld en vervaardigd.

CBCosmetics staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten en gebruikt hiervoor uitsluitend pharma-goedgekeurde en hoogwaardige grondstoffen.

De natuurlijke oorsprong van elke grondstof, van plant tot productie, wordt nauwlettend in het oog gehouden.