Meer over Bopure®

 

Bopure® is ontstaan door de ontwikkeling van verzorgende producten voor kankerpatiënten. Zuiverheid, mildheid en een goede werking van het product zijn de basiseisen waaraan elk product moet voldoen. Bopure® streeft er ook nu nog naar om steeds aan deze drie eisen te blijven voldoen.

Voor wie zijn onze producten geschikt?

Al onze producten zijn 100% veilig voor kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige tot zéér gevoelige huid.

 

 

      Een goed gevoel begint  met een

stralende huid

Bopure® en de natuur

Wat betekent 100% natuurlijk?

Elk cosmetisch product is samengesteld uit verschillende chemische ingrediënten. Een goede cosmetische crème kan nooit 100% natuurlijk zijn, want dan zou deze niet geschikt zijn voor onze huid. Denk maar aan allergische reacties, overdosis allergenen en onstabiliteit. Niet het percentage natuurlijke grondstoffen is van belang, maar wel de graad van zuiverheid van de grondstoffen. Bopure® werkt enkel met de zuiverste grondstoffen.

Wat betekent 100% biologisch?

Om te kunnen spreken van een biologisch geteeld ingrediënt moet de teler een certificaat kunnen voorleggen. Zo’n certificaat moet verplicht meegeleverd worden bij elke grondstof. Natuurlijke producten zijn niet hetzelfde als biologische producten. Zowel de term “natuurlijk” als de term “biologisch” hebben geen enkele beschermde titel.

Wat betekenen allergenen?

Allergenen zijn chemische bestanddelen die mogelijk allergische reacties op de huid teweegbrengen. Deze bestanddelen dienen dan ook zo veel mogelijk vermeden te worden. Al onze producten zijn allergeen-vrij. Je vindt binnenkort een lijst terug in onze bijlage ‘grondstoffen’ met de meest voorkomende allergenen.