Waarom kiezen voor BubblyBUBBLES®? Ons verhaal

Waarom kiezen voor BubblyBUBBLES®? Ons verhaal

Als kind was ik aan van alles en nog wat allergisch. Mijn hoofd stond vol vlekken en ik had enorm veel last van jeuk. Ik was gedoemd om steeds lelijke en onaangenaam ruikende olies en crèmes van de apotheek te gebruiken om mijn huid niet helemaal open te krabben.

Jaren later studeerde ik af als cosmetologe. Er werd me gevraagd om een anti-rimpel gamma te ontwikkelen, want dit zou een lucratieve bezigheid kunnen worden. Maar… Vastberaden besloot ik om een kindergamma te lanceren. Producten ontwikkelen die goed zijn voor elk kind, zeker voor allergische kinderen, werd mijn motto! En zo geschiedde… BubblyBUBBLES® werd geboren.

Nu is het mijn passie geworden om te blijven zoeken naar oplossingen voor kinderen met een probleemhuid. Ik wil alle kinderen behoeden van de moeilijkheden die een probleemhuid met zich meebrengt.

Je letterlijk goed voelen in je vel is belangrijk voor iedereen!

Heb jij ook een moeilijke huid of zou je graag advies ontvangen? Mail gerust naar info@bubblybubbles.be. Ik geef je zo snel mogelijk een antwoord op al je vragen.

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *